30.970,00 Ft

MultiBall

Interaktív grafikai fal sport animációkkal

A Multiball a legújabb és legfejlettebb SPORTS GAMIFIKATION technológia.

Mit is jelent ez?

A MultiBall-Wall egy innovatív sport- és játékkonzol, amelyet a fizikai aktivitás és a digitális játékok közötti interakcióra terveztek. Lehetővé teszi, hogy intuitív módon és minden magyarázat nélkül élvezd a sportot.

A fő funkciója, sőt küldetése az embereket sportra aktiválni.

MultiBall - Bérelhető interaktív LED fal

Lélegzetelállító játék a MultiBallal

Gondoltál már arra, milyen lenne egy játék, ami teljesen magával ragad? Nos, a MultiBall pont ilyen! Elképesztően izgalmas keveréke a fizikai sportoknak és a digitális szórakozásnak. Képzeld el, ahogy belemerülsz a valós tevékenységek és a virtuális világ izgalmaiba, és egyszerűen nem tudod abbahagyni! A MultiBallal a fizikai és digitális világok határai elmosódnak, és egy olyan játékélményt kapsz, amitől biztosan függő leszel.

Határtalan sokszínűség

Képzeld csak el, hogy bármilyen sportot vagy játékot kipróbálhatsz, mindezt egyetlen eszközzel. Ez a MultiBall! Könnyedén váltogathatsz a labdarúgás, tenisz, asztalitenisz és még számos más játék között. A MultiBall nem csak egy játék, hanem egy olyan világ, ahol a lehetőségek végtelenek. Mindig találsz benne valami újat, ami pont neked való, legyen bármilyen kedved vagy képességed.

Mindig számíthatsz

Tudod, mi a legjobb a MultiBallban? Hogy mindig számíthatsz rá! Erős, strapabíró, és bármilyen játékos kihívásnak megfelel. Nem számít, mennyire keményen játszol, a MultiBall mindig hozza a legjobb formáját. És nem csak a teljesítmény miatt imádjuk. Gondoltunk arra is, hogy neked csak a játékra kelljen koncentrálnod, és minél kevesebb időt kelljen a felügyeletével töltened. Vagyis több idő marad a játékra, kevesebb a gond.

Ez érdekel? Vegyük fel a kapcsolatot!

Kérdésed van, árajánlatot szeretnél? 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és mi szívesen válaszolunk minden kérdésedre 24 órán belül. 

Ha csak azért keresnél minket mert valamit nem értesz, akkor se hezitálj, részletesen elmondjuk, hogy melyik eszköz mire szolgál!

Ha személyesen vagy telefonon szeretnél egyeztetni: +36 30 153 22 35 Hívásodat szívesen fogadjuk hétfőtől péntekig 8:00-16:00 között 🙂

Mi történik a kapcsolatfelvétel után?

1.

Kapcsolatfelvétel

Válaszolunk a megkeresésedre, telefonon egyeztetünk.

2.

Szerződéskötés

Hol, mit, mikor és mennyiért? 

3.

Szolgáltatunk

Az első két pontban megbeszéltek alapján, teljesítjük a szolgáltatásainkat.

4.

Kezet fogunk és megköszönjük az együttműködést!

Kiknek ajánljuk?

Promóciós rendezvények

Céges rendezvények

Korosztályos csapatok

Foci táborok

Rendezvényszervezők

Labdarúgó egyesületek

Fesztiválok

Önkormányzati rendezvények

Képgaléria:

Referenciáink:

Rogács János

Ügyvezető igazgató

“Üdvözli Önt a Sportwelt csapata! 

Mint az ügyvezető, szeretném meghívni Önt, hogy fedezze fel, hogyan tehetjük a rendezvényét felejthetetlenné a sporteszközök bérbeadásával. 

Személyre szabott megoldásainkkal minden eseményt különlegessé varázsolunk, legyen szó családi napokról, céges rendezvényekről vagy bármilyen sporteseményről. 

Fedezze fel velünk, hogy a sport mennyire kötheti össze az embereket! Böngésszen weboldalunkon, és engedje, hogy elkalauzoljuk Önt  a sportesemények izgalmas világába.”

Vegye fel velünk a kapcsolatot!