MultiBall

Interaktív grafikai fal sport animációkkal

A Multiball a legújabb és legfejlettebb SPORTS GAMIFIKATION technológia.

Mit is jelent ez?

A MultiBall-Wall egy innovatív sport- és játékkonzol, amelyet a fizikai aktivitás és a digitális játékok közötti interakcióra terveztek. Lehetővé teszi, hogy intuitív módon és minden magyarázat nélkül élvezd a sportot.

A fő funkciója, sőt küldetése az embereket sportra aktiválni.

MultiBall - Fizikai játékok

Lélegzetelállító játék a MultiBallal

Gondoltál már arra, milyen lenne egy játék, ami teljesen magával ragad? Nos, a MultiBall pont ilyen! Elképesztően izgalmas keveréke a fizikai sportoknak és a digitális szórakozásnak. Képzeld el, ahogy belemerülsz a valós tevékenységek és a virtuális világ izgalmaiba, és egyszerűen nem tudod abbahagyni! A MultiBallal a fizikai és digitális világok határai elmosódnak, és egy olyan játékélményt kapsz, amitől biztosan függő leszel.

Határtalan sokszínűség

Képzeld csak el, hogy bármilyen sportot vagy játékot kipróbálhatsz, mindezt egyetlen eszközzel. Ez a MultiBall! Könnyedén váltogathatsz a labdarúgás, tenisz, asztalitenisz és még számos más játék között. A MultiBall nem csak egy játék, hanem egy olyan világ, ahol a lehetőségek végtelenek. Mindig találsz benne valami újat, ami pont neked való, legyen bármilyen kedved vagy képességed.

Mindig számíthatsz

Tudod, mi a legjobb a MultiBallban? Hogy mindig számíthatsz rá! Erős, strapabíró, és bármilyen játékos kihívásnak megfelel. Nem számít, mennyire keményen játszol, a MultiBall mindig hozza a legjobb formáját. És nem csak a teljesítmény miatt imádjuk. Gondoltunk arra is, hogy neked csak a játékra kelljen koncentrálnod, és minél kevesebb időt kelljen a felügyeletével töltened. Vagyis több idő marad a játékra, kevesebb a gond.

MultiBall - Promóció

Alakítsa át promócióját a Multi-ballal!

A reklámversenyben a Multi-ball egy úttörő megoldást kínál, amely a passzív hirdetéseket izgalmas élménnyé formálja át. A reklámügynökségek és az innovatív vállalatok számára az interaktív Multi-ball LED falunk a fizikai aktivitást ötvözi a digitális innovációkkal, így lenyűgözi a közönséget és erősíti a promóciós erőfeszítéseket.

A promóciós kampányok fő előnyei:

Interaktív részvétel: Mozgassa közönségét a passzív szemlélődőktől az aktív résztvevőkig olyan játékokkal és kihívásokkal, amelyek lekötik a figyelmet és interakcióra ösztönzik.

Testreszabható élmények: Igazítsa a Multi-ball rendszert kampánycéljaihoz, és alkalmazza azokat a testreszabható tartalmakat, amelyek illeszkednek márkájának üzenetéhez.

Virális potenciál: Használja ki a Multi-ball egyedülálló, megosztásra érdemes élményeit a kampánya elérésének növelése és közösségi média jelenlétének erősítése érdekében.

Maradandó élmények: Teremtsen emlékezetes pillanatokat, amelyekről a fogyasztók még hosszú ideig fognak beszélni márkájáról az események után.

Ez érdekel? Vegyük fel a kapcsolatot!

Kérdésed van, árajánlatot szeretnél? 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és mi szívesen válaszolunk minden kérdésedre 24 órán belül. 

Ha csak azért keresnél minket mert valamit nem értesz, akkor se hezitálj, részletesen elmondjuk, hogy melyik eszköz mire szolgál!

Ha személyesen vagy telefonon szeretnél egyeztetni: +36 30 153 22 35 Hívásodat szívesen fogadjuk hétfőtől péntekig 8:00-16:00 között 🙂

Mi történik a kapcsolatfelvétel után?

1.

Kapcsolatfelvétel

Válaszolunk a megkeresésedre, telefonon egyeztetünk.

2.

Szerződéskötés

Hol, mit, mikor és mennyiért? 

3.

Szolgáltatunk

Az első két pontban megbeszéltek alapján, teljesítjük a szolgáltatásainkat.

4.

Kezet fogunk és megköszönjük az együttműködést!

Kiknek ajánljuk?

Promóciós rendezvények

Ne csak szórakoztass, használd ki az eszközök felületeit reklám célokra!

Céges rendezvények

Csapatépítés, céges esememény a telephelyen? Igen! Modulljainkat az ország minden pontján felállítjuk!

Korosztályos csapatok

Remek ötlet ha szeretnénk közös élményeket szerezni korosztályos csapatainknak!

Foci táborok

Gyermekzsimaly, szórakozás és foci! Eszközeink felejthetetlen élményekkel, játszva fejlesztik gyermekeinket!

Rendezvényszervezők

Garantáltan jókedvet és nevetést fogsz tapasztalni a rendezvényeiden a bérelhető modulljainkkal. 🙂

Labdarúgó egyesületek

Szórakoztasd a szurkolókat meccs napon, kitűnő lehetőség, hogy szurkolóid a stadion környékén is felejthetetlen élményeket szerezzenek!

Fesztiválok

Fokozd tovább az őrült fesztivál hangulatot bérelhető eszközeinkkel!

Falu, város napok, Önkormányzati rendezvények

Turbózd fel a közösségi eseményeket sport modulljainkkal!

Képgaléria:

Referenciáink:

Rólunk mondták

Kollégáimmal együtt örömmel fogadtuk a Sportwelt Kft. ügyfélbarát hozzáállását és rugalmasságát a közös tervezés során, valamint az események zavartalan lebonyolítását. Várjuk a további együttműködést!

Adam Pavella
Marketing Stratéga – DAC 1904

A Bozsik Aréna mellett kialakított szurkolói zónában, a Sportwelt által biztosított sporteszközök színesebbé tették szurkolóink számára a hazai meccsnapokat, a gyerekek és felnőttek körében is népszerűek voltak a különböző játékok. Ezen kívül forgatásoknál, videós tartalmak készítésében is együttműködtünk.

Petrevics Martin Marketingvezető – Budapest Honvéd FC

Rogács János

Ügyvezető igazgató

“Üdvözli Önt a Sportwelt csapata! 

A Sportwelt szenvedélye, hogy minden napot sportos nappá tegyen.

Mottónk, “A Sportwelt-tel minden nap sport nap”, tükrözi elkötelezettségünket, hogy a céges és önkormányzati rendezvényektől kezdve a sporttáborokig és fesztiválokig minden eseményhez csúcsminőségű sportfelszereléseket biztosítunk.

Legyen szó akár futballklubról, akár szórakoztató rendezvényt tervez, a Sportwelt azért van itt, hogy izgalmassá és színvonalassá tegye a sportélményt.

Élvezze velünk együtt a sport örömét minden nap.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Töltsd le katalógusunkat és szerezz kedvezményeket!

Töltsd ki a jobb oldali mezőt, mi pedig rögtön elküldjük neked a katalógusunkat, ahol mindent eszközről részletes leírást kapsz és a kedvezményes ajánlatokról sem maradsz le!