Ball Launcher - labda adogató gép

A világon a legfejlettebb labda adogató, prémium minőség Angliából, made in UK product. Az eszközt nem csak bérbeadásra kínáljuk, de itt meg is vásárolható. Vásárlás előtt természetesen van lehetőség kipróbálni az eszközt.

A labdát akár 130 km/h is kilövi, mozgatható minden irányba, sőt még csavarni is lehet vele a labdát.

Több féle labda méretettel is működik (3,4,5), növeli az edzés hatékonyságot és rendkívűl izgalmas kiegészítő a labadrúgásban.

Elsősorban nagyobb területű rendezvényekre ajánljuk: ügyességi versenyek, promóciós célú megvalósítás (pl. labda kilövés stadion nézői közé), kihívásos, challenge kihívások.

Bérelhető és megvásárolható is, ha megvásárolni szeretnéd, kattints a kosárba gombra és lehetőséged nyílik leadni a rendelést. Az eszköz ára 1.000.000 + áfa.

Ha az eszköz bérbevétele érdekel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

No 1. minőség

Fedezd fel a Ball Launcher labdaadogató gépet, amelyet már a világ legnagyobb futballklubjai, mint a Chelsea és a Manchester City is használnak edzéseiken! Ez a gép a minőség és a megbízhatóság szinonimája a futball világában. Ha a legjobbat szeretnéd a csapatodnak, válaszd a Ball Launchert, amelyet a profik is bíznak és használnak.

Megfizethető

A Ball Launcher nem csak egy labdaadogató gép; ez egy forradalmi eszköz, amely minden csapat számára elérhetővé teszi a professzionális szintű edzést. Többé nem kell kompromisszumot kötnöd a minőség és az ár között. A Ball Launcher megfizethető áron kínálja azt a magas színvonalat, amely korábban csak a leggazdagabb klubok számára volt elérhető.

Könnyen szállítható

A Ball Launcher labdaadogató gép nem csak hatékony, hanem rendkívül könnyen szállítható is. Kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően ez a labdakilövő gép kényelmesen elfér akár egy kis családi autó csomagtartójában is. Így bárhova magaddal viheted, legyen szó edzésről, mérkőzésről vagy akár egy barátságos összejövetelről. A Ball Launcherrel a labdaadogatás egyszerű és zökkenőmentes, bárhol is legyél!

Mindenki számára

Mindenkinek megtalálja a megfelelő gépet a kínálatból. A sokoldalúság fontos tényező volt Ball Launcher foci labda kilövő gépek tervezési folyamatában. Ez azért van így, mert tudjuk, hogy az edzőktől gyakran elvárják, hogy különböző képességszinteken tartsanak foglalkozásokat.

Ball Launcher - Labdaadogató gép

Mi ez?
A Ball Launcher egy innovatív edzőeszköz, amely jelentősen növeli az edzés intenzitásának a szintjét, és lehetővé teszi a játékosok és edzők számára, hogy precízebben hajtsák végre az ismétlődő feladatokat. A labdakilövő gépen a kilövés magassága, forgási iránya, csavarodási mértéke és sebessége állítható, így minden lehetséges futball játékelemet lehet gyakorolni vele.

Hogyan használd?
Egyenes “lövés” vagy csavart? Állítsd be a képet a lehetőségek szinte végtelenek. Technikai adatok: 850mm magas, 470 mm széles, súlya 42kg, akkumlátoros: 3-4 óra aktív használat egy feltöltéssel, tartalék akkumlátorral szállítjuk.

Amiért imádják az ügyfeleink:
Profi futball klubok közkedvelt eszköze, de nagyon népszerű rendezvényeszköz is. Stabil, biztonságos, gyorsan beüzemelhető eszköz.

Csak bérbe vennéd? Vegyük fel a kapcsolatot!

Kérdésed van, árajánlatot szeretnél? 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és mi szívesen válaszolunk minden kérdésedre 24 órán belül. 

Ha csak azért keresnél minket mert valamit nem értesz, akkor se hezitálj, részletesen elmondjuk, hogy melyik eszköz mire szolgál!

Ha személyesen vagy telefonon szeretnél egyeztetni: +36 30 153 22 35 Hívásodat szívesen fogadjuk hétfőtől péntekig 8:00-16:00 között 🙂

Mi történik a kapcsolatfelvétel után?

1.

Kapcsolatfelvétel

Válaszolunk a megkeresésedre, telefonon egyeztetünk.

2.

Szerződéskötés

Hol, mit, mikor és mennyiért? 

3.

Szolgáltatunk

Az első két pontban megbeszéltek alapján, teljesítjük a szolgáltatásainkat.

4.

Kezet fogunk és megköszönjük az együttműködést!

Kiknek ajánljuk?

Promóciós rendezvények

Céges rendezvények

Korosztályos csapatok

Foci táborok

Rendezvényszervezők

Labdarúgó egyesületek

Fesztiválok

Önkormányzati rendezvények

Képgaléria:

Referenciáink:

Rogács János

Ügyvezető igazgató

“Üdvözli Önt a Sportwelt csapata! 

Mint az ügyvezető, szeretném meghívni Önt, hogy fedezze fel, hogyan tehetjük a rendezvényét felejthetetlenné a sporteszközök bérbeadásával. 

Személyre szabott megoldásainkkal minden eseményt különlegessé varázsolunk, legyen szó családi napokról, céges rendezvényekről vagy bármilyen sporteseményről. 

Fedezze fel velünk, hogy a sport mennyire kötheti össze az embereket! Böngésszen weboldalunkon, és engedje, hogy elkalauzoljuk Önt  a sportesemények izgalmas világába.”

Vegye fel velünk a kapcsolatot!