Mi az a Multi-ball?

A Multi-ball egy élvonalbeli, interaktív LED falas játékrendszer, amely szórakoztató megoldás rendezvényeihez és márkakampányaihoz. A MultiBall egy innovatív sport- és játék LED fal amelyet a fizikai aktivitás és a digitális játékok közötti interakcióra terveztek.

Hogyan működik?

Könnyen beállítható és használható. Válassza ki a játékokat és a tevékenységeket egy érintőképernyős felületen keresztül, az utasítások és oktatóanyagok pedig biztosítják, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a rendszerből. A rendszer interaktív játékokat vetít ki, amelyeket valódi labdák és testmozgások segítségével lehet játszani.

Miért éri meg a befektetést?

Elkötelezettség

Interaktív és szórakoztató tevékenységek hozzáadásával átalakítja a rendezvényeket, felejthetetlenné téve a standot vagy a céges rendezvényt.

Sokoldalúság

Több tevékenységet és sportalkalmazást tartalmaz egy rendszerben.

Motiváció

Játékos módon ösztönzi a rendszeres fizikai aktivitást, elősegítve az általános egészséget és a jó közérzetet.

Technológiai integráció

Mozgásérzékelő kamerákat és érintőképernyőket használ a játékosok mozgásának követésére és a dobások/dobások valós idejű érzékelésére.

Testreszabás

Nagymértékben testreszabható játékok, amelyek zökkenőmentesen integrálhatják vállalata logóját és szlogenjét a játékkörnyezetbe.

Rendezvény / szórakozás

Promóció

Termék- vagy márkapromóció ötletek:

Interaktív hirdetések

Tervezzen egyéni interaktív játékokat, amelyekben az Ön terméke vagy márkája szerepel. A felhasználók játék közben kapcsolatba kerülnek az Ön márkájával, növelve az emlékezést és a pozitív asszociációt.

Rendezvénymarketing

Használja a Multi-ballt rendezvényeken, hogy márkás élményekkel vonzza és bevonzza a résztvevőket.

Edzőtermek és sportlétesítmények

Telepítse a Multi-ballt olyan helyeken, ahol a célközönsége gyakran megfordul, és integrálja a márkaüzeneteket az interaktív tartalomba.

Social Media kampányok

A brandelt Multi-ball-élményekkel kapcsolatos felhasználói interakciók megörökítése és megosztása a közösségi médiaplatformokon növeli az elérést.

Mennyibe kerül?

A Multi-ball bérleti díja több tényezőtől függ, mint például a bérlés időtartama, a választott csomag és az esetleges kiegészítő szolgáltatások. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk személyre szabott árajánlatért.

Készen áll arra, hogy a következő rendezvénye kiemelkedően sikeres legyen?

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy felvegye velünk a kapcsolatot, és megtudja, hogyan változtathatja a Multi-ball rendkívüli élménnyé rendezvényét. Csapatunk örömmel segít Önnek megtervezni egy emlékezetes és magával ragadó eseményt, amely kiemeli márkáját és szórakoztatja vendégeit.

Rogács János

Ügyvezető igazgató

“Üdvözli Önt a Sportwelt csapata! 

A Sportwelt szenvedélye, hogy minden napot sportos nappá tegyen.

Mottónk, “A Sportwelt-tel minden nap sport nap”, tükrözi elkötelezettségünket, hogy a céges és önkormányzati rendezvényektől kezdve a sporttáborokig és fesztiválokig minden eseményhez csúcsminőségű sportfelszereléseket biztosítunk.

Legyen szó akár futballklubról, akár szórakoztató rendezvényt tervez, a Sportwelt azért van itt, hogy izgalmassá és színvonalassá tegye a sportélményt.

Élvezze velünk együtt a sport örömét minden nap.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!